LA POSTA CATERING

Bij La Posta kan u ook terecht voor al uw event en cateringwensen! Wij verzorgen Italiaans geinspireerde catering voor zowel bedrijven en particulieren.

Lekker Italiaans bij u op locatie!

De Italiaanse keuken is een van de lekkerste keukens ter wereld. Voor iedereen wat wils, zowel lekkere vlees, vis, en vegetarische gerechten. Ons Italiaanse concept komt ieders wens op smaakgebied tegemoet. Wij verzorgen Italiaanse catering voor bedrijven en particulieren.

Het leuke aan de Italiaanse keuken is dat deze zo divers is. Er is altijd voor ieder wat wils en de smaken zijn puur. Voor uw evenement, bedrijfsfeest of verjaardag verzorgen wij de beste Italiaanse Catering bij u op locatie. U krijgt dus het lekkerste van Italie en daarnaast ook nog bij op u locatie.

De samenstelling van de gerechten zijn met passie en zorg geselecteerd  door La Posta uit verschillende delen uit Italië.
Al de gerechten worden ofwel in eigen keuken of a la minuta op uw locatie bereid op basis van verse ingrediënten. Als wij bij u op locatie zijn, neem dan eens  in onze keuken en geniet van de Italiaanse ambiance! Grijp dus vooral de gelegenheid aan om te zien hoe wij de gerechten voorbereiden die even later worden voorgeschoteld.

Tijdens onze Catering kunt u genieten van uw gasten en het eten, wij nemen de zorg uit handen wat betreft de Catering. Heerlijke Italiaanse gerechten met bijpassende drankjes indien u dit wenst. U kunt ook gaan voor Italiaans fingerfood. Perfect voor bij een borrel, nieuwjaarsfeest of een verjaardagsfeest. Dit wordt uiteraard geleverd op elke gewenste locatie in Belgie en Nederland.

Van Catering tot volledige Eventorganisatie

Wist u dat wij behalve het verzorgen van de Catering ook uw volledige event volgens thema kunnen organiseren.
In onze La Posta familie huist er ook een volledig ervaren event-management bureau waar u terecht kan met al uw wensen betreffende de organisatie en uitwerking van uw evenement.

Het voordeel is dat u daardoor volledig ontzorgt kan worden, onze teams volledig op elkaar afgestemd zijn met oog voor kwaliteit dat past binnen uw budget.
U geeft de volledige organisatie van uw evenement uit handen en toch voelt u zich betrokken. Een goed resultaat met minder zorgen, dat is wat wij voor u kunnen doen. Of het nu gaat om een klein of groot evenement, wij hebben ervaring met uiteenlopende evenementen. Wij gaan voor goede regie, strak projectmanagement, duidelijke communicatie en nazorg.