CASA PAGLIA DELICATESSEN

Bij Casa Paglia | La Bottega del Gusto vindt u uniek verkrijgbare en topkwaliteit artikelen om Italie in huis te halen. 

Pure Italiaanse delicatessen bij u thuis!

Welkom bij Casa Paglia | La Bottega del Gusto. In de vennestraat 110, kunt u in echte traditionele kruideniersstijl terecht voor meer dan duizend Italiaanse producten en delicatessen.

U kunt bij Casa Paglia terecht voor allerlei Italiaanse delicatessen om een heerlijk Italiaans diner of avond mee te beleven! Het assortiment bestaat uit: Italiaanse vleeswaren, deegwaren en rijst, confeturra en jam’s, antipasti, pasta’s, sauzen en kruiden, wijnen, olijfolie en azijn, truffels en andere paddenstoelen en natuurlijk Italiaanse “dolce” zoetwaren. Daarnaast vindt u in het non-food assortiment enkele cadeauartikelen.

Echte Topkwaliteit

Zo haalt u ook Italiaanse topkwaliteit in huis.

Bent u op zoek naar een mooi cadeaupakket of relatiegeschenk voor echte kookliefhebbers, dan kunt u een keuze maken in de met zorg geselecteerde pakketten of u kunt een custom made pakket samenstellen.

Wij nodigen u uit om eens rustig naar Casa Paglia te komen. U kunt altijd bij ons terecht met al uw vragen over de producten. Uiteraard bent u ook meer dan welkom bij La Posta, om ook het vers assortiment te komen proeven en de echte Italiaanse sfeer van onze zaak te beleven!